Eli Rygg flytter til Moss

– Nu skal jeg flytte til et litt mindre sted i Moss, jeg har alltid likt Moss jeg, kan Eli Rygg fortelle, som har kjøpt seg bolig på Sjøhagen i Moss.

– Etter fine år i fantastiske Son, er det nå på tide med et sceneskifte. Jeg har nå så store barn, det er bare ett som bor halve tiden hos meg og da er det ikke nødvendig med så stor plass. Huset i Son er et godt sted å bo, med høyde under taket. Jeg håper at det kommer noen gode mennesker med barn og flytter inn i huset, det er et perfekt sted å vokse opp, reklamerer Rygg på sin sedvanlige levangerdialekt. – Nå skal jeg bli østfolding, og jeg har alltid syntes at Moss er et idyllisk sted, jeg lurer av og til på om mossingene selv vet hvor fint de har det, sier Eli Rygg som fortsatt skal jobbe innen barnevern. – Jeg kommer fortsatt til å være engasjert i de aktivitetene jeg har vært engasjert i, det er jo bare ti minutter mellom Son og Moss, så jeg flytter ikke langt.

Les ekstern artikkel her