Hurra til Hølen nærbutikk

Hurra til Hølens nærbutikk

På ren dugnadsånd har Hølens beboere og velforeningen samlet inn kroner 200 000 til nærbutikken i Hølen.

Beløpet gjør at Skøiens Eftf Hølen Handel kan gå inn i kjeden Nærbutikken og er en tilknytningavgift.

Janne Carlsen melder at tilknytningen kommer til å skje i slutten av august og fra da av vil butikken få bedre avtaler. Butikken vil fortsette med detaljhandel og innkjøp av lokale varer.

Butikkeieren er både glad og ydmyk for hjelpen fra nærmiljøet som gir liv til videre drift for en av Norges eldste landkandleri.

Næring A-Å i Vestby

Vestby Kommune er ett aktivt sted hele året med kreativt og utviklende næringsliv i en vekst kommune.

Næring i Vestby foregår fra små og store lokaler og tilbyr alt fra spesial handel til næring fra store kjente bedrifter.

Kommunen har nå laget en ny sentrumsplan som vil løfte kommunen vår til nye høyder og til glede for ny næring, fastboende og besøkende – Velkommen!

Info og link til stedene i Vestby Kommune

Vestby

Hølen – Såna Budstikke

Garder – Bygda midt i verden

Hvitsten – Lille vestvendte ferieparadiset

SonNorway – Stedet uten mandager

Turist i Vestby

Vestby er 30 min syd for Oslo og er sydspissen i Follo.

Kommunen består av stedene Vestby, HvitstenGarderHølen og Son og byr på urbanitet, landliv, landbruk, kultur- og maritimt liv.

Stedet er videre rik på handel, historie, god mat & drikke, aktiviteter for små og store, landmerker og flotte områder for rekreasjon.

Vestby har hele 10 strender, en flott kyststi fra nord til sør, sporty muligheter og varierende velvære tilbud og er videre ett perfekt utgangspunkt for dagsbesøk til andre attraksjoner som TusenfrydInsperia eller hovedstaden Oslo.

Sove kan du på hotell, i hytte, bed & breakfast, i båt eller privat.

Reisen til Vestby. Ta tog, bil, båt, sykkel, fly eller buss. Busstilbudet i Vestby er bra og frakter deg rundt i området mens du er her.

Å være turist i Vestby for en dag eller en hel ferie byr på aktive og late muligheter med god mat og drikke for din familie, ung eller eldre, kjærestepar eller singel – Velkommen!

Nå: Hurra til Hølens nærbutikk