Menneskene

Menneskene

SonNorway AS blir hindret fra å drive fullt ut med Son på Nett og andre utadrettede aktiviteter slik som planlagt og venter utfallet av kommunens etablering av AS og handlinger av reiselivsplanen for kommunen. 

Oversikten oppdateres.

Menneskene

Lisbeth Røbekk /Arbeidende styreleder – lisbeth.roebekk@sonnorway.no

 

 

 

 

Info om SonNorway AS

SonNorway AS jobber med destinasjon, kommunikasjon og merkevaren Son. Son på Nett er verktøyet.

Son på nett er arbeid med Son i sosiale medier og nettmagasinet for Son. Arbeidet driftes av midler fra næringslivet og bidrag. Bedriftskunder som er med på laget vises i egen oversikt.  

Næring A-Å

Son har ett kreativt og utviklende næringsliv med små sjarmerende butikker og gallerier.

Sons maritime og intime rammer byr på stemningsfull handel. Tjenester, handel & næring foregår fra store og små lokaler i hjertet av Son, på Sletta, Brevik eller fra små hjemmekontor.

Lørdagshandelen kan lett kombineres med en tur på lekeplassen for de yngre, svømmetur i hall eller fra stranda for ungdommen, venninne lunsj, golf tur eller spa.

Handel i Son gir deg litt mer.

Mer info om Son

Son, rett syd for Oslo, er kjent for sin gamle bebyggelse fra hollendertiden med trehus, trange smug og spesialbutikker.

Stedet uten mandager har et aktivt kunstner-, maritime-, fritid– og næringsliv. Rik på varierende god mat & drikke og tilbud.

Son er ett levende sted hele året med aktiviteter for alle på land og til vanns…

Mer info om Vestby Kommune

Son ligger i Vestby Kommune. Vestby har stedene Vestby sentrum, Hølen, Son, Hvitsten og Garder.

Ved Vestby sentrum er det tre store boligområder Pepperstad Skog, Randemog Sole Skog.

Stedene Hvitsten og Son ligger ved Oslofjorden. Europavei 6 går gjennom kommunen og Østfoldbanen har stasjoner i Vestby og Son.

Her: Menneskene