Nettmagasinet SonNorway

Nettmagasinet SonNorway

SonNorway tilbyr good news artikler og nøytral informasjon med bilder, artikler og videoer. Kvaliteten er enkel og god. SonNorway publiserer nytt hver uke, fortrinnsvis daglig. Aktivitetsplanen styres av kommersielle midler. 

Nettmagasinet har lokale, nasjonale og internasjonale mål for rekkevidde.

Arbeidet kombineres med aktivitetskalender og sosiale medier og inngår i nyhetsbrev til abonnenter. SonNorway er høyt søkbar. 

Sakene og bildene er laget av SonNorway eller av kjente og ukjente bidragsytere ved å sende stoff eller tips til post@sonnorway.no eller gitt fri benyttelse av egne publiseringer.    

Info om SonNorway AS

SonNorway AS arbeider med destinasjon, kommunikasjon og merkevaren Son. Verktøyet er Son på Nett, andre aktiviteter, tjenester og produkter. Destinasjonsselskap for fastboende, forening- og næringsliv, turister og andre aktører av Son i Vestby Kommune.

SonNorway AS bidrar til interesse, besøkende og økt bruk av kortreiste tilbud og har lokale, nasjonale og internasjonale mål for å øke interesse og besøkende.

SonNorway AS er en formalisering av forprosjekt Son (initiert 2002) og startet etter avklarte rammer med alle aktører av Son.

1 000 aksjer settes i salg for nytt eierskap i SonNorway AS.

Med på laget

Hvert år selger vi marked-/sponsorpakker.

SonNorway AS har nytt innsalg hos bedriftskunder mars. Resultatet er en oppdatert markedspakke, aktivitetsplan for Son og kundeplan til kunden. 

Andre tjenester selges som normalt hele året. Velkommen med på laget!

Med på laget 2016

Brødrene Thomassen Bygg AS

Catosenteret

Ess Installasjon AS – Elektriker

Galleri Soon Cafè

ivestby AS – Destinasjon, kommunikasjon og merkevaren Vestby

Museene i Akershus – Son Kystkultursenter

SentrumNaprapatene avd Son – Naprapattjenester

Nemus Son AS – Kiropraktortjenester

ProsjektKonsulent AS – Konsulenttjenester og start ups

Ristorante 24

Skredderfrisør AS

Skøiens Eftf Hølen Handel

Son Bo AS

SonNorway AS

Son Teaterselskap

Tannlege Sand

Vipps i vei

SonNorway takker for all støtte og har vipps konto 26 848 om du også har lyst til å bli med på laget! Tusen takk til alle som deler sine bilder med oss #sonnorway, #stedetutenmandager, #sonstedetutenmandager og #isoon 

Her: Nettmagasinet SonNorway