Påsken i Son på 1-2-3

 

Påsken i Son byr på stille og late dager med uteaktiviteter, sjøliv & god mat mikset med kunst, live musikk & spesial handel – opplevelser i ditt påsketempo. Her er påsken i Son på 1-2-3.

Påsken i Son på 1-2-3

I år som alltid – Son leverte for single, små og store, familier og voksne.

Bålforbudet ble innført den 15., men her ble det vist skjønn og det var hyggelig private hendelser for små og store langs kyststien og skogstiene. Været spilte på lag med alle slag.

Utestedene bød på konserter, god mat, utegrilling, jam og populære afterski ved siden av å være åpent for alle – hele tiden.

Gjestehavnen åpnet for båtturistene på palmesøndag, samme dag som Son Spa stengte dørene for påsken. Son Blomster holdt stengt fra onsdagen kl 15.

Galleriet åpnet med ny påskeutstilling og ga liv til de allerede flotte bildene på veggene på Oliven, Rammeverkstedet, Rammemakeriet og FintISon. Våres spesialbutikker, kiosk og matbutikker var åpne alle dager.

Kystkultursenteret holdt åpent alle dager og bød på påskeverksted, åpen kafe og påskeeggjakt på 1.påskedag. Over 800 tok turen innom.

Kulturkirken bød på gudstjeneste med felles måltid for alle som kom innom på skjærtorsdag.

Golf- og tennisbanen, samt ride hallen var åpen for bruk. Svømmehallen og idrettshallen holdt stengt. Både Kondishuset og Son Spa kjøre redusert helligdagsprogram for sine treningsmedlemmer.

Pappabåten Aker Brygge – Son har nå utvidet sin sesong med sesongåpning til Son i påsken. I hele skolens sommerferie vil den gå hver dag kl 10. fra Oslo og kl 12. fra Son. Lørdag og Søndag med en avgang hhv kl 15.(Oslo) og 17.(Son).

Info om SonNorway AS

SonNorway AS arbeider med destinasjon, kommunikasjon og merkevaren Son. Verktøyet er Son på Nett, andre aktiviteter, tjenester og produkter. Destinasjonsselskap for fastboende, forening- og næringsliv, turister og andre aktører av Son i Vestby Kommune.

SonNorway AS bidrar til interesse, besøkende og økt bruk av kortreiste tilbud og har lokale, nasjonale og internasjonale mål for å øke interesse og besøkende.

SonNorway AS er en formalisering av forprosjekt Son (initiert 2002) og startet etter avklarte rammer med alle aktører av Son.

1 000 aksjer settes i salg for nytt eierskap i SonNorway AS.

Med på laget

Hvert år selger vi marked-/sponsorpakker.

SonNorway AS har nytt innsalg hos bedriftskunder mars. Resultatet er en oppdatert markedspakke, aktivitetsplan for Son og kundeplan til kunden. 

Andre tjenester selges som normalt hele året. Velkommen med på laget!

Med på laget 2016

Brødrene Thomassen Bygg AS

Catosenteret

Ess Installasjon AS – Elektriker

Galleri Soon Cafè

ivestby AS – Destinasjon, kommunikasjon og merkevaren Vestby

Museene i Akershus – Son Kystkultursenter

SentrumNaprapatene avd Son – Naprapattjenester

Nemus Son AS – Kiropraktortjenester

ProsjektKonsulent AS – Konsulenttjenester og start ups

Ristorante 24

Skredderfrisør AS

Skøiens Eftf Hølen Handel

Son Bo AS

SonNorway AS

Son Teaterselskap

Tannlege Sand

Mer info om næringslivet

Son har ett kreativt og utviklende næringsliv med små sjarmerende butikker og gallerier.

Sons maritime og intime rammer byr på stemningsfull handel. Tjenester, handel & næring foregår fra store og små lokaler i Son, på Sletta, Brevik eller fra små hjemmekontor.

Lørdagshandelen kan lett kombineres med en tur på lekeplassen for de yngre, svømmetur i hall eller fra stranda for ungdommen, venninne lunsj, golf tur eller spa.

Vestby Kommune

Vestby ligger 30 min sør for Oslo. Vestby Kommune har stedene Vestby sentrum, Hølen, Son, Hvitsten og Garder.

Ved Vestby sentrum er det tre store boligområder Pepperstad Skog, Randemog Sole Skog.

Stedene Hvitsten og Son ligger ved Oslofjorden. Europavei 6 går gjennom kommunen og Østfoldbanen har stasjoner i Vestby og Son.

Vipps i vei

SonNorway takker for all støtte og har vipps konto 26 848 om du også har lyst til å bli med på laget! Tusen takk til alle som deler sine bilder med oss #sonnorway, #stedetutenmandager, #sonstedetutenmandager og #isoon 

Nå: Påsken i Son på 1-2-3

Del gjerneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+