Påsken i Son

Påske i SonPåsken i Son

Påsken i Son byr på stille og late dager med uteaktiviteter, sjøliv & god mat, mikset med kunst, live musikk & spesial handel – opplevelser i ditt påsketempo.

Overnatting tilbys av private, i hytter og på gjestehus. Hotellet Son Spa stenger fra og med palmesøndag og holder stengt resten av påsken. 

Enten du er dags-, helg- eller ukesbesøkende er det lett å komme til Son. Se her – Reise til Son

Enkelte brygger i Son havn har åpnet for båtturistene – Velkommen!

Påskeprogram 2017:

Utstillinger i alle åpne galleri og i flere spisesteder. Konserter, god mat, bryggekos og hyggelige hendelser for voksne, familien og barna kan oppleves i Son.  I 2017 har SonNorway infoen her på denne linken – Påske i Son

Påsken 2017

Påskeminner kan deles ved å sende bilde til post@isoon.no, facebook eller instagram #sonnorway #stedetutenmandager #visitsonnorway

  Velkommen til påsken i Son!

Turist i Son?

Son ligger rett syd for Oslo og er et gammelt ladested fra 1600-tallet. Stedet er kjent for sin gamle bebyggelse fra hollendertiden med historiske trehus, historie, trange smug og spesialbutikker.

Stedet uten mandager har sin historie og er kjent for sin mat & kultur-, kunstner-, maritime- og næringsliv for den urbane og sosiale personen.

Til aktive og late dager er Son rik på egenpleie med varierende velvære- og aktivitetstilbud med bonus av flotte turområder og strender. Stedet har hele året aktiviteter for små og store til land og til vanns…. 

Overnatting

Sove kan du på hotell, bed & breakfast, i hytte, i båt eller privat utleie.

Info Son Spa – vårt idylliske spahotell

ligger i vannkanten ved Sonskilen i Oslofjorden. 40 minutter fra Oslo.

Her er det konferanser, spagjester og hyggelige aktiviteter for fastboende og besøkende. Restauranten er intim og hyggelig med servering av god mat, sesong retter og god drikke. Utespisestedet – Solplassen – er rett ved vannkanten. 

Hotellet har også en egen gjestehavn brygge.

Av 148 rom er 74 suiter med balkong. Alle rommene har gode Jensen senger og er smakfull innredning. Om sommeren tilbys ukesleie til sommerferiegjester.

Son Havn planlegger gjestehavnåpning på palmesøndag.